Stanton

Beaumaris, Anglesey, 2019

This refurbished holiday-rental sits right on the Menai Strait. We forged a new link between these two existing buildings, as well as a major internal refurbishment. The glazed-link will be a lounge area that opens onto the external deck, with views across the water. A new attractive feature staircase connects the ground to the basement level, leading out onto the beach.

Stanton House Extension Evergreen Architects
Stanton dining room Evergreen Architects
Stanton house balcony  Evergreen Architects
Stanton house view of pier Evergreen Architects
Stanton house balcony door Evergreen Architects
Stanton House exterior Evergreen Architects
Stanton house stairs Evergreen Architects
Stanton House bathroom Evergreen Architects
Stanton House shower Evergreen Architects
Stanton house sliding doors Evergreen Architects
Stanton house extension sketch Evergreen Architects
Stanton house axonomic section sketch Evergreen Architects