Varley Road

Mossley Hill, Liverpool, 2020

The client wanted the new wrap around single storey extension to blur the boundaries between inside and outside living. The kitchen appears to travel seamlessly through the window to an outdoor cooking area. Pale-grey bricks, brushed aluminium fittings, anthracite coloured sliding and crittall doors complete the industrial aesthetic.

Varley brick house extension Evergreen Architects
Varley brick extension rear view Evergreen Architects
Varley house extension BBQ kitchen Evergreen Architects
Varley brick house extension aerial Evergreen Architects
Varley kitchen diner extension Evergreen Architects
Varley kitchen extension wine rack Evergreen Architects
Varley extension dining interior Evergreen Architects
Varley house extension media room Evergreen Architects
Varley house extension 3D aerial section Evergreen Architects