RIVENDELL

1/2

Rhosneigr, Anglesey, 2020

This 5 bedroom house has undergone extensive renovation with modern styling and features a slate spine wall. The house benefits from lots of glazing to connect the building with spectacular views over the bay at Rhosneigr. To maximise their enjoyment of the location, the client decided to invert the traditional house layout by placing the majority of bedrooms on the ground floor and the living spaces upstairs.

Rivendell extension interior design sketch Anglesey North Wales Architect Architecture
Rivendell extension interior design sketch Anglesey North Wales Architect Architecture

LIVE SUSTAINABLY

WE DELIVER 

WE SOCIALISE

  • Instagram

WE ANSWER

riba chartered architect practice logo

© Evergreen Architects  |  Reg. 11531246  |  RIBA Chartered Practice  |  MSParc, Gaerwen, Anglesey |  01248 858086

Evergreen Architects Header-barlow.png