Penlon

Penmon, Anglesey, 2019

The extension to this house extends the living room to the rear, which makes the most of the views out towards the Menai Strait and improves light entering into the house. A raised deck with partially covered canopy creates an outdoor living space. A new garden office to the side uses the same larch cladding as the main house and has a mezzanine deck for sleepovers, when friends and family come for a visit.

Penlon Cabin wall Evergreen Architects
Penlon Cabin Door Evergreen Architects
Penlon Cabin track Evergreen Architects
Penlon Cabin basin Evergreen Architects
Penlon Cabin open doors Evergreen Architects
Penlon cabin streetside Evergreen Architects
Penlon Cabin top down Evergreen Architects
Penlon cabin interior paint Evergreen Architects Anglesey.jpg
Penlon house BBQ Evergreen Architects
Penlon house decking Evergreen Architects
Penlon house interior dining room design Evergreen Architects
Penlon extension dining room interior design Evergreen Architects
Penlon extension interior design Evergreen Architects

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Penlon cabin sketch Evergreen Architects