PENDREF

Llangoed, Ynys Mon, 2017

The client was keen to retain the character of the old farm house, adding an extension to capitalise on views over towards the Welsh coastline.​ ​We worked very closely with both the client and consultants during the design process to ensure every technological system was optimised. The large south facing windows were optimised for solar gain whilst the canopy provided shading to prevent over heating during the summer months. External wall insulation and an air source heat pump were included to further reduce heating and energy demands.

Pendref house extension sketch Anglesey North Wales Architect Architecture
Pendref interior design sketch Anglesey North Wales Architect Architecture

LIVE SUSTAINABLY

WE DELIVER 

WE SOCIALISE

  • Instagram

WE ANSWER

riba chartered architect practice logo

© Evergreen Architects  |  Reg. 11531246  |  RIBA Chartered Practice  |  MSParc, Gaerwen, Anglesey |  01248 858086

Evergreen Architects Header-barlow.png