NEW INN

Llanfaethlu, Anglesey, 2019

We undertook a complete re-design of this 3 bedroom house, along with a new flat roof extension to the west of the house. A slight overhang provides shade and reduces overheating to balance the large glazed bi-fold doors. We opened the kitchen into the dining space to suit the family's modern lifestyle. A snug at the opposite end is a place to retreat to read a book looking out over the garden. Dormers animate the rear facade and the bedrooms open onto the balcony.

New Inn house extension interior design sketch Anglesey North Wales Architect Architecture

LIVE SUSTAINABLY

WE DELIVER 

WE SOCIALISE

  • Instagram

WE ANSWER

riba chartered architect practice logo

© Evergreen Architects  |  Reg. 11531246  |  RIBA Chartered Practice  |  MSParc, Gaerwen, Anglesey |  01248 858086

Evergreen Architects Header-barlow.png