top of page

Llais Y Mor  |   Cabin

Anglesey, 2020

In response to the Covid pandemic, many people are considering how to create a workspace that separates work-life and home-life in their own homes. This client is fortunate enough to have a huge garden at the back of their house. We have designed them a garden office, complete with a kitchen and sleeping quarters for when friends and family stay over. A folding window connects the workspace with the surrounding environment and is fully openable for those sunny summer days.

Llais Aderyn Cabin Front Evergreen Architects
Llais Aderyn Cabin Rear Evergreen Architects
Llais Aderyn Cabin Front side Evergreen Architects 2.jpg
Llais Aderyn Cabin Decking Evergreen Architects 2.jpg
Llais y mor Lounge wide Evergreen Architects Anglesey.jpg
Llais y mor windows Evergreen Architects Anglesey.jpg
Llais y mor kitchen Evergreen Architects Anglesey.jpg
Llais y mor bathroom Evergreen Architects Anglesey.jpg
Llais y mor seating Evergreen Architects Anglesey.jpg
LA Cabin aerial Evergreen Architects
LA Cabin front elevation Evergreen Architects
Anglesey
LA Cabin sketch section Evergreen Architects
bottom of page