Hen Ddinas

Caernarfon, Gwynedd, 2021

This beautiful traditional stone house has been extended to create an additional bedroom and dining room and extensively renovated throughout. The existing staircase has been removed to create more space inside the house and a new external staircase core is placed on the outside of the building. This leads to the master bedroom, which has its own balcony overlooking the gardens. Planters on the rear of the house allow climbing plants to grown up the new extension.

Hen ddinas stone and timber house extension front elevation Evergreen Architects

Hen Ddinas house extension rear elevation night Evergreen Architects

press to zoom

Hen Ddinas house extension day Evergreen Architects

press to zoom

Hen Ddinas house extension rear elevation night Evergreen Architects

press to zoom
1/2
Hen Ddinas interior lounge design Evergreen Architects
Hen Ddinas interior kitchen design Evergreen Architects
Hen Ddinas house extension sketch Evergreen Architects