Gallt Y Rhedyn

Newborough, Anglesey, 2020

This house is on the border of Newborough National Nature Reserve in Anglesey. We have designed a two storey gable extension which houses a spacious open-plan lounge and kitchen-diner. A new timber clad hallway runs down one side of the original house, improving circulation and increasing the size of the existing ground floor rooms. The new glazed foyer on the other side of the building creates a new attractive entrance and reading room.

Gallt Y Rhedyn house extension Evergreen Architects
Gallt Y Rhedyn house extension interior kitchen sketch Evergreen Architects
Gallt Y Rhedyn Rear Side house extension Evergreen Architects
Gallt Y Rhedyn Rear Side elevation
Newborough beach aerial
Newborough beach rocks
Newborough beach aerial
Gallt Y Rhedyn house photo
Gallt Y Rhedyn House Extension sketch Evergreen Architects