FFORDD DEG WEN

1/2

Beaumaris, Anglesey, 2019

This house has undergone extensive renovation with a double storey extension to the South, North-East and garage. The attractive secluded site allows for lots of glazing to connect the building with landscape and spectacular views over Snowdonia. To maximise their enjoyment of the location, the client decided to invert the traditional house layout by placing the majority of bedrooms on the ground floor and the living spaces upstairs.

Ffordd Deg Wen new build sketch Anglesey North Wales Architect Architecture
Ffordd Deg Wen new build interior design sketch Anglesey North Wales Architect Architecture

LIVE SUSTAINABLY

WE DELIVER 

WE SOCIALISE

  • Instagram

WE ANSWER

riba chartered architect practice logo

© Evergreen Architects  |  Reg. 11531246  |  RIBA Chartered Practice  |  MSParc, Gaerwen, Anglesey |  01248 858086

Evergreen Architects Header-barlow.png